, ,

Fokusér på det der skaber nye kunder!

Af: Jonas Lundsgaard, Relationship Director @Serio Verify

Conductor offentliggjorde forleden en analyse der viser, at når det kommer til salg af din virksomheds produkt, så er social media langt mere ineffektiv end eksempelvis search og e-mail marketing. Kigger vi eksempelvis på salg af ferierejser, kommer 2% af salget fra sociale medier og 34% fra search! Derfor synes jeg, at det er skræmmende at 58% af adspurgte marketing folk siger at brugen af social media er blandt de vigtigste fokusområder i forhold til at få succes i deres arbejde – kun slået af evnen til at tracke ROI (kilde: Eloqua, marts 2013)!

Læs hele artiklen her!

Hvis du spørger mig, er det på tide at marketing afdelingerne vågner op og begynder at fokusere meget mere på at bringe nye kunder ind i biksen, i stedet for at bruge uoverskueligt mange ressourcer på at skabe “awareness” omkring sit brand. Selvfølgelig er social media mere sexet og sikkert sjovere at arbejde med, men det ændrer ikke på at datamining og number crunching, i sidste ende, er det der skaber kunder og giver smør på brødet!

Jeg kunne ikke være mere enig med Search Engine Watch i, at vi bør stoppe hypet omkring sociale medier og begynde at betragte det for hvad det er: en platform hvor mennesker socialiserer! Læs hele artiklen “Can We Please Stop Hyping Social as the Marketing Messiah?” her.